fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

3η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης 2014

class Η Oxygen Paragliding ανακοινώνει την 3η σχολή βασικής εκπαίδευσης νέων πιλότων για το 2014! Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου.

 

 

Φλερτάρετε με την ιδέα της πτήσης, αλλά διστάζετε; Μια δοκιμή σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αρχαρίων πιλότων αλεξίπτωτου πλαγιάς, αλλά έχετε κάποιες αμφιβολίες, εμείς σας προτείνουμε μια δοκιμαστική διθέσια πτήση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι μαθητές μας να γνωρίζουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται και τι να περιμένουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης τους.

 o2o copy

Ποιός μπορεί να παρακολουθήσει τη σχολή εκπαίδευσης?
Ο/η ενδιαφερόμενος/η πρέπει να μην ξεπερνά τα 110 κιλά, να είναι μέχρι 55 ετών και να μην έχει ιστορικό καρδιοπαθειών (για τους ανήλικους υποψήφιους πιλότους προτείνουμε να έχει συμπληρωθεί το 14ο έτος και είναι απαραίτητη η άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα).

Τι περιλαμβάνεται στη βασική εκπαίδευση?
Η βασική εκπαίδευση των νέων πιλότων περιλαμβάνει πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα. Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της βασικής εκπαίδευσης.

o2a copy

Πού γίνονται τα μαθήματα?
Στον Κιθαιρώνα, στις Πλαταιές Θηβών (63 χλμ. από την Αθήνα, περίπου 1 ώρα με αυτοκίνητο) και στο Καντήλι Μεγάρων (41 χλμ. από την Αθήνα, περίπου 40 λεπτά με αυτοκίνητο). Ο τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων εξαρτάται από τον καιρό.

Πόσο διαρκεί η βασική εκπαίδευση?
Η σχολή βασικής εκπαίδευσης ολοκληρώνεται συνήθως σε 2 μήνες, ανάλογα πάντα με τις καιρικές συνθήκες και το χρόνο που μπορεί να διαθέσει κάθε εκπαιδευόμενος. Το πρόγραμμα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τους εκπαιδευτές.

Απαραίτητος εξοπλισμός
Η σχολή παρέχει σε κάθε μαθητή τον δικό του πλήρη πιστοποιημένο εξοπλισμό για όλη τη διάρκεια των μαθημάτων (πτέρυγα, κάθισμα, εφεδρικό αλεξίπτωτο, VHF και κράνος).Για την άνετη και ασφαλή παρακολούθηση των μαθημάτων προτείνονται: Άνετα ρούχα, μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια, αντιανεμικό μπουφάν (οι επίγειες ασκήσεις, απογειώσεις/προσγειώσεις περιλαμβάνουν κίνηση του σώματος και τρέξιμο). Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας αντηλιακό, νερό και να μην έχετε καταναλώσει αλκοόλ την προηγουμένη του μαθήματος.

Ασφάλεια
Στην OxygenParagliding η ασφάλεια του μαθητευόμενου προέχει! Για αυτό το λόγο η σχολή λειτουργεί με δυο εκπαιδευτές ταυτόχρονα, έναν στην απογείωση και έναν στη προσγείωση, όπως προβλέπεται στους κανονισμούς της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας. Η Oxygen διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εκπαιδευτικά αλεξίπτωτα κορυφαίων κατασκευαστών, τα όποια συμβάλουν καθοριστικά στην ασφάλεια, την ευκολία και την ευχαρίστηση των πιλότων στις πρώτες τους πτήσεις.

Αριθμός συμμετεχόντων
Στην εκπαίδευση βασικό μέλημα μας είναι η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία μας έχει δείξει πως για να λειτουργήσει και να αποδώσει το εκάστοτε τμήμα ο μέγιστος αριθμός μαθητών δεν πρέπει να ξεπερνά τους 8. Συνεπώς το κάθε τμήμα αρχαρίων θα αποτελείται από 8 μαθητευόμενους πιλότους.


Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6944 507 406 (cosmote)

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.