fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Συντήρηση Εξοπλισμού 2016

syntirisi1bΑπό τις αρχές  Απριλίου η νέα πτητική περίοδος ξεκινά  και οι πρώτες καλές ανεμοπορικές ημέρες θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Για να είσαστε πλήρως έτοιμοι, μην αμελήσετε να συντηρήσετε τον εξοπλισμό σας. Το επόμενο τρίμηνο είναι η καλύτερη περίοδος για αυτό!

Πληροφορίες για την συντήρηση της πτέρυγας σας θα βρείτε εδώ. Υπενθυμίζουμε σε όλους τους πιλότους ότι η προτεινόμενη και απαραίτητη συντήρηση της πτέρυγας πρέπει να γίνεται ανά 2 έτη ή 100 ώρες πτήσης.
Κόστος εργασίας 75 ευρώ.

Όσον αφορά το εφεδρικό αλεξίπτωτο,  κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό. Για να έχει τη ταχύτερη δυνατή ανάπτυξη, όλοι οι κατασκευαστές προτείνουν επανασυσκευασία κάθε 6 μήνες. Εμείς συμβουλευτικά θα σας πούμε ότι η επανασυσκευασία του εφεδρικού σας δεν πρέπει ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να ξεπερνά το χρονικό διάστημα των 12 μηνών. Πληροφορίες για την συσκευασία των εφεδρικών από την Oxygen θα βρείτε εδώ.
Κόστη :
Round apex rescues: 25 ευρώ
Τετράγωνα και κατευθυνόμενα: 40 ευρώ
Beamer 2 & 3: 60 ευρώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Με υπευθυνότητα,
Βαγγέλης  Σταμέλλος

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.