fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

3η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης 2015

class Η Oxygen Paragliding ανακοινώνει την 3η (και τελευταία για το 2015) σχολή βασικής εκπαίδευσης νέων πιλότων για το 2015! Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

 

 


Φλερτάρετε με την ιδέα της πτήσης, αλλά διστάζετε; Μια δοκιμή σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε μαθήματα αρχαρίων πιλότων αλεξίπτωτου πλαγιάς, αλλά έχετε επιφυλάξεις, σας προτείνουμε μια δοκιμαστική διθέσια πτήση. Η εμπειρία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα , να νιώσετε την αίσθηση της πτήσης  και να αποκτήσετε μια πρώτη εμπειρία εκπαίδευσης! Το κόστος μιας διθέσιας πτήσης είναι 60 ευρώ και σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε την βασική εκπαίδευση, αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από την συνολική χρέωση  της εκπαίδευσης.

Ποιός μπορεί να παρακολουθήσει τη σχολή εκπαίδευσης?
Ο/η ενδιαφερόμενος/η δεν πρέπει να ξεπερνά τα 110 κιλά, να μην υπερβαίνει την ηλικία των 55 ετών και να μην υπάρχει ιστορικό καρδιοπαθειών (για τους ανήλικους υποψήφιους πιλότους προτείνουμε να έχει συμπληρωθεί το 14ο έτος και απαιτείται η άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα).

Τι περιλαμβάνεται στη βασική εκπαίδευση?
Η βασική εκπαίδευση των νέων πιλότων περιλαμβάνει πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα. Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της βασικής εκπαίδευσης.

o2a copy

Πού διεξάγονται τα μαθήματα?
Στο όρος Κιθαιρώνα, στην έδρα του αεραθλητικού ομίλου, στις Πλαταιές Θηβών (63 χλμ. από την Αθήνα, περίπου 1 ώρα με αυτοκίνητο) καθώς και στο Καντήλι Μεγάρων (41 χλμ. από την Αθήνα, περίπου 40 λεπτά με αυτοκίνητο). Ο τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την εκάστοτε μέρα.

Πόσο διαρκεί η βασική εκπαίδευση?
Η σχολή βασικής εκπαίδευσης ολοκληρώνεται περίπου σε 2 μήνες, σε εξάρτηση πάντα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν καθώς και από τον χρόνο που προτίθεται να διαθέσει κάθε εκπαιδευόμενος. Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης εκπονείται και συντονίζεται κατόπιν συνεννοήσεως με τους εκπαιδευτές.

Απαραίτητος εξοπλισμός
Η σχολή παρέχει σε κάθε εκπαιδευόμενο αποκλειστικό πλήρη πιστοποιημένο εξοπλισμό καθ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων (πτέρυγα, κάθισμα, εφεδρικό αλεξίπτωτο, VHF και κράνος). Για την απρόσκοπτη και ασφαλή παρακολούθηση των μαθημάτων κρίνεται απαραίτητη η ένδυση με άνετα αθλητικά ρούχα, μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια, αντιανεμικό μπουφάν (οι επίγειες ασκήσεις, απογειώσεις/προσγειώσεις περιλαμβάνουν κίνηση του σώματος και τρέξιμο). Εξίσου απαραίτητο κρίνεται να έχετε μαζί σας αντηλιακό, νερό και να μην έχετε καταναλώσει αλκοόλ την προηγουμένη μέρα του μαθήματος.

Ασφάλεια
Στην OxygenParagliding η ασφάλεια του μαθητευόμενου προέχει! Για τον λόγο αυτό, η εκπαίδευση πραγματοποιείται με δυο υπεύθυνους που επιβλέπουν ταυτόχρονα τους εκπαιδευόμενους, έναν στο σημείο απογείωσης και έναν στο σημείο προσγείωσης, όπως προβλέπεται στους κανονισμούς της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας. Η Oxygen Paragliding διαθέτει σύγχρονα εκπαιδευτικά αλεξίπτωτα κορυφαίων κατασκευαστών, τα οποία συμβάλουν καθοριστικά στην ασφάλεια των αρχάριων πιλότων και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ευχάριστες και απολαυστικές πρώτες πτήσεις .

Αριθμός συμμετεχόντων
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Oxygen Paragliding βασίζεται στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα και όχι στην "ποσότητα". Η εμπειρία μας έχει δείξει πως για να λειτουργήσει και να αποδώσει το εκάστοτε τμήμα ο μέγιστος αριθμός μαθητών δεν πρέπει να ξεπερνά τους 8. Συνεπώς σε κάθε τμήμα αρχαρίων θα συμμετέχουν εως 8 μαθητευόμενοι πιλότοι.

o2o copy


 

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6944 507406 ή με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στη διάθεσή σας,
Βαγγέλης Σταμμέλλος
Εκπαιδευτής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς.

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.