Ξενάγηση - Guidance

gui1Ασχολούμενος με το αλεξίπτωτο πλαγιάς από το 1998, διένυσα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο καθώς και την Ελλάδα, απολαμβάνοντας τη μαγεία της πτήσης!

 

 

 

gui2 Ελλάδα ανήκει στις πλέον ιδανικές χώρες στον κόσμο για πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Το κλίμα χαρακτηρίζεται από πολλές ηλιόλουστες μέρες κατά τη διάρκεια του έτους, οπότε μπορεί να προσφέρει δυνατότητες πτήσεων τόσο σε παραθαλάσσια μέρη, όσο και ηπειρωτικά!

Η εμπειρία που έχω αποκομίσει πτητικά με τα ταξίδια που έχω πραγματοποιήσει έως τώρα στα διάφορα σημεία της Ελλάδας μου δίνει την δυνατότητα να αποτελέσω, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και διάθεση για εξερεύνηση, οδηγός πτήσεων για πιλότους αλεξιπτώτου πλαγιάς, γνωρίζοντάς τους νέα πτητικά μέρη καθώς και ανθρώπους που αγαπούν το αλεξίπτωτο πλαγιάς !

 

gui3Εφόσον να ενδιαφέρει μία "πτητική" ξενάγηση στην Ελλάδα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να αποτελέσουν μία απλή καθοδήγηση σε διάφορα μέρη ή ακόμη ένα ειδικά διαμορφωμένο, πλήρες και προσωπικό ταξίδι για τις πτήσεις σας (διαμονή,μεταφορά κ.τ.λ)

 

Ρωτηστε μας

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας
info@o2paragliding.gr
6944-507406

sky.gr
leonardo

catalogue2016