Αποστάσεις / Επιδόσεις

xc1bO πιο απαιτητικός και πολύπλοκος κύκλος μαθημάτων της σχολής μας. Θεωρώντας δεδομένο ότι ο υποψήφιος πιλότος για αυτό το πακέτο μαθημάτων ξέρει να εκμεταλλεύεται το δυναμικό και τα θερμικά ανοδικά ρεύματα, εμείς θα τον πάμε μερικά βήματα πιο πέρα.

 

 

xc2bΘα απογειωθούμε μαζί του και θα πάρουμε τον ρόλο του προσωπικού προπονητή του! Έχοντας συνεχή εναέρια επικοινωνία στον ασύρματο, θα του χτυπήσουμε το καμπανάκι όταν πάει να κάνει μια λάθος κίνηση, θα του μάθουμε πώς να ενώσει δύο θερμικά, πώς να περάσει ένα δύσκολο πέρασμα, πότε θα “κολλήσει” στην πλαγιά να πάρει ύψος, πότε να πετάξει γρηγορότερα και πολλά ακόμα, που ενωμένα, θα έχουν σαν αποτέλεσμα τις πρώτες του πτήσεις αποστάσεων (XC). Τα μαθήματα αυτά γίνονται ατομικά ή σε γκρουπ των δυο ατόμων.


Για πιλότους που ήδη έχουν κάνει τα πρώτα τους XC, ζητούμενα είναι μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές αποστάσεις, υψηλότερη μέση ωριαία ταχύτητα πτήσης σε ένα XC, ή ακόμα και οι βασικές τεχνικές αγωνιστικού πετάγματος για όσους θέλουν να κάνουν το ντεμπούτο τους σε αυτή τη μορφή πτήσης. Η εφαρμογή αυτής της τεχνικής, έχει άριστα εκπαιδευτικά αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονα ο εκπαιδευτής φροντίζει για την ασφάλεια αλλά και τον σταδιακό "απογαλακτισμό" του εκπαιδευόμενου.

Εξοπλισμός: Vario,GPS, VHF, Μαγνητική Πυξίδα

Τοποθεσίες: Πλαταιές Βοιωτίας, Αμφίκλεια Παρνασσού και Κανδήλι Μεγάρων.

Ρωτηστε μας

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας
info@o2paragliding.gr
6944-507406

sky.gr
leonardo

catalogue2016