fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

Σεμινάρια Β και Γ Επιπέδου 2014

thumb image nova... τα ανοιξιάτικα θερμικά είναι ήδη εδώ!!! Και μαζί τους αρχίζουν οι ιδανικές καιρικές συνθήκες για προπόνηση!

 

Η Oxygen Paragliding όπως κάθε χρόνο ξεκίνησε τα σεμινάρια Β' επιπέδου (Thermaling / Soaring - Θερμικά / Ανεμοπορία) Γ' επιπέδου (XC / Performance - Αποστάσεις / Επιδόσεις) για τους πιλότους που επιθυμούν να πάνε... "παραπέρα".

Σκοπός μας είναι η αποδοτικότερη λειτουργία των τμημάτων (1 έως 3 ατόμων) και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε ώστε το κάθε τμήμα να αποτελείται από πιλότους με παραπλήσια εμπειρία και γνώση του αλεξιπτώτου πλαγιάς. Προκειμένου να οργανώσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα τμήματα σεμιναρίων Β & Γ επιπέδου καλούμε τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 6944507406 (cosmote) ή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνοι για την διεξαγωγή των σεμιναρίων είναι ο Βαγγέλης Σταμέλλος, ο Γρηγόρης Σοφός και ο Γιώργος Ρήγας.

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.