fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

Oxygen Team Scramble 2014

ScramblePoster2014

Η πρώτη μας προσπάθεια να συνδυάσουμε την πτήση με τη συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και τη γιορτή απέδωσε πέρα από τις προσδοκίες μας. Εσείς μας το ζητήσατε για αυτό και το επαναλαμβάνουμε! Η ομαδική αυτή συνάντηση-σεμινάριο-γιορτή θα διαρκέσει 3 μέρες από 30 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2014.


 

Υπενθυμίζουμε τους κύριους σκοπούς αυτής της συνάντησης:
Α. Να βοηθηθούν οι νεότεροι πιλότοι από τους πιο έμπειρους για τα «τι?» και «πως?» του XC αλλά και του αγωνιστικού πετάγματος με αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Β. Να προσπαθήσουν οι παλαιότεροι και εμπειρότεροι πιλότοι - όσο καλύτερα μπορούν - να μυήσουν, φροντίσουν και να συμβουλέψουν ανερχόμενους πιλότους στο XC αλλά και στο αγωνιστικό πνεύμα.
Γ. Γιορτή, παρέα, χαρά και διασκέδαση για όλους!


Κανονισμοί αγώνα:

Η κάθε ομάδα συμμετοχής πρέπει να αποτελείται από 3 πιλότους. Αλλά… μόνο ένας από τους τρεις μπορεί να έχει δίπλωμα ΠΠ (οι άλλοι δυο υποχρεωτικά χαμηλότερης κατηγορίας).

Η κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον έναν πιλότο με πτέρυγα κατηγορίας ΕΝ-Β. Ταυτόχρονα δικαιούνται να έχει μόνο έναν πιλότο με πτέρυγα κατηγορίας ΕΝ-D. Το σύνολο καθημερινής βαθμολογίας της κάθε ομάδας θα αποτελείται από το άθροισμα των δυο μόνο πιλότων της, αυτών που είχαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες στα καθημερινά αποτελέσματα της ομάδας!

Σε περίπτωση που ο καιρός μας βοηθήσει και γίνουν τρεις αγωνιστικές μέρες, θα μετρήσουν μόνο οι δυο καλύτερες της κάθε ομάδας και νικήτρια θα είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία από το άθροισμα των δυο αυτών ημερών. Η βαθμολόγηση θα γίνει με τον τρόπο που ισχύει σε όλους τους αγώνες αποστάσεων. Τα task θα περιλαμβάνουν πυλώνες, χρόνους κτλ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοχοι διπλώματος αλεξιπτώτου πλαγιάς της ΕΛΑΟ.

Υπεύθυνοι ασφαλείας task committee της συνάντησης: Κυριακάκης Μάνος, Ματράς Σλάβεκ, Μπουραζάνης Δημήτρης, Παρασκευόπουλος Σωτήρης, Ρήγας Γιώργος, Σταμέλλος Βαγγέλης.

Κόστος Συμμετοχής
Το συνολικό κόστος συμμετοχής για την κάθε ομάδα είναι 75 ευρώ. Το ποσό αυτό μπορείτε να το εξοφλείτε στον τραπεζικό λογαριασμό της Εurobank: 0026 0443 400 200 147 220, IBAN: GR7602604430000400200147220, Δικαιούχος: Σταμέλλος Ευάγγελος μέχρι τις 30/4/2014. (Βοηθήστε τον κάθε διοργανωτή να οργανώσει έγκαιρα και σωστά το event.


Όσοι πιλότοι επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να μας ενημερώσουν συμπληρώνοντας την φόρμα online μέχρι τις 30/4/2014

Οι πιλότοι που θα συμμετάσχουν μπορούν να κατεβάσουν τους πυλώνες του Κιθαιρώνα ΕΔΩ καθώς και τον χάρτη της περιοχής

Το αναλυτικό πρόγραμμα της συνάντησης θα ανακοινωθεί μέσα στον Μάιο.

Το βράδυ της Παρασκευής 30/5 θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στα εγκαίνια του καταστήματος της Oxygen στο Καπαρέλλι και φυσικά όλοι είστε καλεσμένοι στο party το Σάββατο 31/5 στο Τουριστικό Περίπτερο Πλαταιών όπου θα γίνει και η κλήρωση των δώρων για τους συμμετέχοντες πιλότους του Oxygen Team Scramble 2014.

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.