fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

Open Team Scramble 2017

scramble2017Από το 2013, το Oxygen Team Scramble έχει αγαπηθεί από νέους και παλιούς πιλότους, ανοίγοντας το μονοπάτι προς τους αγώνες για τους πρώτους και δίνοντας την ευκαιρία στους δεύτερους να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους.

Έτσι, κάθε χρονιά, όλο και περισσότεροι κόλλησαν το αγωνιστικό μικρόβιο, έμαθαν τι είναι αυτά τα τασκ, οι πυλώνες, τα γκολ, εξοικειώθηκαν λίγο περισσότερο με το πώς να ρυθμίζουν τα όργανα και πέταξαν αγωνιστικά μεν, χωρίς το άγχος και την πίεση ενός αγώνα δε. Με άλλα λόγια, όλοι επωφελήθηκαν, όλοι το ευχαριστήθηκαν, ενώ τα χαμόγελα και τα πειράγματα το βράδυ στην πλατεία του χωριού δεν είχαν τελειωμό.

Επειδή, λοιπόν, το Oxygen Team Scramble είναι πάνω απ’ όλα είναι μια γιορτή την οποία θέλουμε να μεγαλώσουμε και να μοιραστούμε με όλους, αποφασίσαμε να το μετονομάσουμε σε Open Team Scramble και να καλέσουμε όλες τις σχολές αλεξιπτώτου πλαγιάς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτό. Σας καλούμε όλους λοιπόν, σχολές, νέους και παλιούς πιλότους, να δηλώσετε συμμετοχή στο Open Team Scramble 2017, στις 15-16/7/2017, στον Κιθαιρώνα και να πετάξουμε όλοι μαζί, με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ένα Scramble μπορεί να συνδυάσει: αγωνιστικά και χαλαρά ταυτόχρονα.

Το ‘τρέξιμο’ και τα δύσκολα οργανωτικά του αγώνα (briefing, περισυλλογή, βαθμολόγηση, βραβεία, κλπ) θα τα αναλάβουμε εμείς, αλλά, φυσικά, κάθε βοήθεια από όποια σχολή επιθυμεί είναι πάντα κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Οι πιλότοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: http://www.livetrack24.com/events/scramble2017/el
Οι σχολές που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, για περαιτέρω συννενοήσεις.

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.