fbpx
Vagelis Stamellos: 23 Years Experience!
Contact: +30 6944507406

Oxygen SIV 2017

SIV2014bΜε χαρά αναγγέλλουμε τη διοργάνωση των σεμιναρίων S.I.V. της Oxygen Paragliding, για το έτος 2017.

Όπως κάθε χρόνο θα γίνουν δυο σεμινάρια. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών για το κάθε ένα από αυτά είναι 12 άτομα. Το πρώτο γκρουπ θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαΐου, ενώ το  δεύτερο γκρουπ θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαΐου. Δεκαπέντε ήμερες πριν από την διεξαγωγή του πρώτου σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σεμινάριο με οπτικοακουστικό υλικό στην έδρα μας, το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά, στην εκτέλεση του πρακτικού μέρους που θα ακολουθήσει. Περιλαμβάνονται video με σχετικό υλικό, όπου παρουσιάζονται οι σύγχρονες τάσεις στην κατασκευή των πτερύγων αλεξίπτωτου πλαγιάς καθώς και αντιδράσεις – τεχνικές που συστήνονται, για την άμεση επαναφορά αυτών σε κανονική πτήση, όταν προκύπτει απρόοπτο "εναέριο συμβάν". (Από την εμπειρία μας, θεωρούμε το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου για τους συμμετέχοντες πιλότους, ιδιαίτερα σημαντικό, εξίσου με το πρακτικό.)

sivphoto 1sivphoto2sivphoto 3

Τα σεμινάρια αυτά θα γίνουν και φέτος στην Καλαμάτα. Το κόστος συμμετοχής είναι 280 ευρώ και οι συμμετοχές θα κλείσουν έως την 1η Μάρτιου. Για διοργανωτικούς λόγους, μετά την ημερομηνία αυτή, τυχόν συμμετοχές δεν θα γίνουν δέκτες.

Εκπαιδευτές – επιβλέποντες του σεμιναρίου: Σταμέλλος Βαγγέλης & Slawomir Matras.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Βαγγέλης Σταμέλλος

 

Δείτε  καποια  βίντεο από τις προηγούμενες χρονιές :

 

LET'S CONNECT

Copyright 2019 - 2022 OxygenParagliding.gr | All Rights Reserved.
23 Years Experience. Extreme Sports, Parapente, Paragliding, Tandem Flights, Outdoor Activities. Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Διθέσιες Πτήσεις, Παραπέντε, 23 Χρόνια Εμπειρία.